• Stoomboot lunch dinner cruise Skärgården vanaf Stockholm centrum Zweden gezellig op reis met reisbureau Holmstock. Boek nu je reis.
 • Vakantie in Zweden, kano, kajak of sub-board huren en genieten in de Skärgården. Ga mee op groepsreis naar Zweden met reisbureau Holmstock Travel - top kwaliteit reisaanbieder met veel ervaring.

Luxe Groepsreis - Skärgården

12 dagen - Groepsreis - Zweden - Skärgården

Groepsreis 2023 (4 tot max. 8 personen) vanaf Utrecht naar Stockholm.
Ook te boeken voor grotere groepen als relax and wellness reis.
Bezoek Malmö, Gränna, Linköping, Stockholm en de Skärgården.
Ook te boeken als 'self-drive' met eigen auto. 

Onderweg verblijft u in diverse hotels, in de Skärgården verblijft u in een luxe villa met zwembad en jacuzzi. Een prachtige reis met veel indrukken. Hier geniet u van Zweden zoals het écht hoort. Grote kans dat u op deze reis ook elanden gaat spotten. Locatie van verblijf afhankelijk van beschikbaarheid.

Heenreis met minibus, Utrecht-Stockholm. Terugreis met het vliegtuig, Stockholm-Amsterdam.

 • Veerboot van Travemünde naar Malmö boeken, Holmstock Travel groepsreis naar Stockholm Zweden.

  Finnlines ferry Travemünde naar Malmö

 • De Öresundsbrug van Kopenhagen naar Malmö verbindt Zweden met Denemarken. Groepsreis naar Zweden met bezoek aan Malmö.

  Öresundsbrug Kopenhagen-Malmö

 • Bezoek de grote Markt in Malmö met zijn fraaie gevels en gezellige plekjes. Restaurants, bars en hotels in Malmö met de groepsreis naar Zweden.

  De gevels aan de grote markt in Malmö

 • Groepsreis Zweden naar Stockholm Skärgården met bezoek aan Gränna. Polkagris snoepwinkel.

  Polkagris snoepgoed uit Gränna

 • Groepsreis Zweden, bezoek Gränna, Linköping, Stockholm en de Skärgården.

  Klassieke zweedse bouwstijl, Gränna

 • Zweden groepsreis met bezoek aan Gränna, Vättern meer haven. Gränna ligt aan de A4 tussen Jönköping en Linköping.

  Gränna haven aan het Vättern meer

Een groepsreis met tijd om van je reis te genieten.

12 dagen: Luxe groepsreis met gids.

Doel van deze reis: Zweden is een prachtig land. Als deelnemer van deze groepsreis hoef je maar één ding te doen: Instappen. Het genieten komt helemaal vanzelf. Ons programma is erop gericht tijd te vinden om te genieten van de locaties die we aandoen. Tijd om te genieten van je verblijf en tijd om tot jezelf te komen. Ja, het is een actieve reis met een leuk programma. We doen aardig wat en we zien aardig wat, maar we verliezen niet uit het oog dat je deze reis met ons aangaat om ervan te genieten.

Voor wie?: Deze groepsreis is geschikt voor bijna iedereen. Ben je redelijk fit en gezond, dan ben je geschikt voor deze reis. Singles, stellen, gezinnen, clubjes, jong en oud. Je gaat op reis met andere deelnemers die ook gekozen hebben voor deze groepsreis. Je maakt bij het vertrekpunt kennis. Uiteraard hopen wij dat een ieder in de groep aan een goede sfeer zal bijdragen en dat er mogelijk nieuwe vriendschappen uit voortvloeien. Dat zou toch ook wel bijzonder mooi zijn! Schrijf je nu in.

Wij rijden deze groepsreis al vanaf 4 personen. (max. 8)
Je kunt evt. deze reis ook boeken puur en alleen voor je eigen gezin.
Dan heb je alle privacy met chauffeur / gids.

Dagprogramma: Zie onderaan deze pagina.

Prijs: Vanaf € 2499,- p. persoon. Prijzen, locaties en opties zijn afhankelijk van de reisperiode en de beschikbaarheid en kunnen daarom afwijken. Alles is op aanvraag. Vraag vrijblijvend een voorstel aan! Zie ook de specifieke voorwaarden voor deze reis.

Speciale wensen bestaan niet! Want elke wens is heel normaal.
Vraag ons wat je hartje begeert en wij gaan met je in overleg en voor je aan de slag. Laat het ons weten!

Holmstock Travel: Reizen met plezier en thuiskomen met een glimlach !

Groepsreis naar Zweden, Veerboot van Travemünde naar Malmö met uitzicht op de havens van Malmö Zweden en Kopenhagen Denemarken. Wij varen in de ochtend door onder de Öresundsbrug.

Via Duitsland naar Zweden

Je vakantie begint uiteraard van het vertrek in Utrecht. Onderweg op de snelweg in Duitsland is er tijd om over te schakelen op je vakantie modus. Even alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten.

Met de veerboot varen wij van Travemünde (Duitsland) naar Malmö (Zweden). In de vroege ochtend passeren wij Kopenhagen in de verte en varen wij door onder de Öresundsbrug. Zo word je heerlijk wakker en begin je met een frisse zeelucht je dag.

Bezoek met ons de sluizen van het Göta Kanal dichtbij Linköping tijdens onze groepsreis naar Zweden.

Van Malmö naar Linköping

We rijden noordwaarts op de E4 met als doel de Zweedse Skärgården. Je kunt dit in één dag rijden maar wij nemen ons de tijd en verblijven steeds één nacht in Malmö, Gränna en Linköping zodat we onderweg Zweden kunnen leren kennen en de reis naar het noorden een beleving op zich gaat zijn.

Een van de fraai tussenstops: De sluizen in het Göta Kanal dicht bij het plaatsje Berg.

Aanmelden - v.a. 1 persoon (max. 8)

Dagprogramma

Dag 1 - Utrecht - Travemünde / 520 KM.

We vertrekken stipt om 09.00 uur in Utrecht. Onderweg is er tijd voor een eerste kennismaking in de groep. Omdat de duitse Autobahn altijd goed is voor wat verrassingen in de vorm van vertragingen zullen we met voldoende buffer in tijd in noordelijke richting rijden. Bij Bremen maken we een tussenstop voor een maaltijd (niet inbegrepen).‘S-avonds of in de late namiddag komen we aan in Travemünde. Aldaar maken we een inschatting zodat we op tijd klaar staan voor het inschepen bij de Ferry. We slapen op de ferry en komen de volgende ochtend heerlijk uitgerust in Zweden aan.

Dag 2. Malmö haven - Malmö City / 60 KM

We arriveren in de haven van Malmö in de vroege ochtend (omstreeks 07.00u). Ontbijt nemen we ‘on the go’ en voor eigen rekening. De Zweden doen dat met koffie en oa. met een vers gebakken ‘Kanelbulle’. Voordat we Malmö gaan bezoeken rijden we eerst naar een paar interessante plekken in de buurt. Afhankelijk van het weer en van beschikbaarheid valt er direct al leuk wat te beleven deze ochtend. De middag en avond besteed je vrij in Malmö. Een zeer gezellig stadje. Overnachting in een hotel in Malmö (inbegrepen).

Dag 3. Malmö - Gränna / 335 KM

Na een ontbijt in het hotel (inbegrepen) rijden we in noordelijke richting. Bij Helsingborg buigen we af op de E4. Deze snelweg is de ruggengraat van Zweden. Met een totale lengte van 1.590 KM op zich al een ‘ding’ om te rijden. Langs deze E4 liggen dan ook veel leuke en/of interessante gelegenheden die het bezoeken waard zijn.Je leert ‘langs de E4’ Zweden ook al een beetje kennen. Gränna is een klein dorpje met veel historie. Knus, klein en erg gezellig. Overnachting in een hotel in Gränna (ingebrepen).

Dag 4. Gränna - Vadstena -  Linköping / 110 KM

Na een ontbijt in het hotel (inbegrepen) rijden we langs het Vättern meer richting Vadstena en bezoeken het Vadstena Castle. Een heerlijke plek voor een pitstop met fraaie uitzichten over het Vättern meer. Het op één na grootste meer van Zweden. Van Vadstena rijden we naar de wereldberoemde trapsgewijze sluizen van het Göta Kanal, Bergs Slussar. Altijd weer een prachtig gezicht. Aansluitend rijden we naar Gamla Linköping, de oude stad van Linköping. We sluiten de dag af in het centrum van Linköping. Vrij te besteden voor shopping en voor een warme maaltijd op eigen initiatief. Overnachting in een hotel in Linköping (inbegrepen).

Dag 5. Linköping - Trosa / 145 KM

Na een ontbijt in het hotel (inbegrepen) rijden we langzaam maar zeker het gebied van de zweedse Skärgården in. Zo af en toe zie je aan je rechterhand de baaien van de Oostzee opduiken en slingert de snelweg door het landschap. Licht heuvelachtig met rotsen en veel grasland alwaar je herten en elanden al snel zou kunnen spotten. We bezoeken Trosa en bereiden ons voor op het verblijf in de villa. Trosa is absoluut een knus plaatsje dat je gezien moet hebben. De (inbegrepen) avondmaaltijd bereiden we in-house ‘husmannskost’.

Dag 6. Stockholm Djurgården / 165 KM

Gezamenlijk ontbijt in-house (inbegrepen). We bezoeken Stockholm, de zweedse hoofdstad. Onderweg kan het druk zijn, Stockholm is het drukste verkeersgebied van Zweden. Ons doel is de Djurgården. Hier ben je vrij om de attracties te bezoeken: Vasamuseet, Skansen, Djurgården park of het Abba museum. De avondmaaltijd vul je zelf naar eigen idee in.

Dag 7. Stockholm Gamla Stan & city / 165 KM

Gezamenlijk ontbijt in-house (inbegrepen). We bezoeken wederom Stockholm met als doel de Gamla Stan én het moderne centrum. Er valt veel te zien. De avondmaaltijd vul je zelf naar eigen idee in.

Dag 8. Skärgården - wandelen in de natuur / 72 KM

Gezamenlijk ontbijt in-house (inbegrepen). Het ruige van de natuur moet je gezien hebben. Beleef de Skärgården en lees de invloed van de ijstijd af van het landschap. Een stevige wandeling, breng je wandelschoenen mee. Aan het eind van de wandeling nemen we een zweedse fika in de natuur, op het open vuur. Super gezellig! Terug in ons verblijf: De (inbegrepen) avondmaaltijd bereiden we in-house ‘husmannskost’.

Dag 9. Vrij te besteden dag / 0 KM

Neem even wat rust en blijf in ons verblijf. Geniet van de omgeving of maak samen met ons een korte trip. Besteding vd dag na overleg.

Dag 10. Skärgården - lunch-cruise op het water / 165 KM

Gezamenlijk ontbijt in-house (inbegrepen). Vanaf de binnenhaven van Stockholm centrum varen wij met een kleine cruise mee. Lunch aan boord. Prachtige views en indrukken vanaf het schip. De rest van de dag is nogmaals vrij te besteden in Stockholm. Er is wellicht nog wel iets op je verlanglijstje om te doen. De avondmaaltijd vul je zelf naar eigen idee in.

Dag 11. Fjäderholmen - we bezoeken een eiland / 175 KM

Gezamenlijk ontbijt in-house (inbegrepen). Vanaf de ferry-haven van Stockholm nemen we de boot naar het eiland Fjäderholmen. Hier proef en beleef je het leven van de eilanders en krijg je een geweldige indruk van de ‘buitenzijde’ van de zweedse Skärgården.

Dag 12. Stockholm - Amsterdam / 75 KM

Gezamenlijk ontbijt in-house (inbegrepen). Je ontbijt nog een laatste keer in Zweden. We nemen afscheid van het verblijf en gaan op pad naar het vliegveld. Je vliegt terug naar Amsterdam. Vanuit het vliegtuig heb je nog uitzicht op het zweedse landschap met al zijn meren. Tijd om achterover te gaan zitten en na te genieten van alle indrukken.

autorondreis zweden met de eigen auto - boek je reis bij reisbureau Holmstock Travel.

Interactief: Route & Locaties

Volg de locatiestippen, klik ze aan en zie daardoor ook de route die je gaat rijden. Geen lijntje op een kaartje. Hier kun je actief in- en uitzoomen.

KLIK HIER om de kaart te openen.

 • Luxe groepsreis Zweden boeken - Stockholm, Skärgården, Linköping, Trosa, Gränna, Malmö, Göta Kanal, Mälaren - Luxe villa huren in Zweden, met zwembad en jacuzzi.

  Trosa - Verblijf in luxe villa

  Je verblijft 7 nachten in een luxe villa in Trosa. Het wellicht meest trotse stadje van deze regio.
  De villa heeft een heerlijk privé zwembad en dat staat je volledig ter beschikking. Relax en geniet in alle luxe!

 • Ontspannen in privé jacuzzi

  Niet alleen een privé zwembad, er staat ook privé jacuzzi bij de villa voor je klaar. Je luxe verblijf wordt daardoor ook direct je eigen spa-verblijf. Lekkere ontspanning en genot na een dagje excursie.

 • Trosa Zweden, Skärgården nabij Stockholm. Wandelen in het pittoresque havenstadje Trosa, världens ände

  Trosa - Världens ände

  'Tuurlijk ben je niet aan het 'einde van de wereld' in Trosa. In zekere zin eindigt in Trosa de weg. Trosa is charmant en pittoresque. Heerlijk vertoeven en als je dat wenst gezellig een terrasje pakken.

 • Stockholm Djurgården bezoeken met de Zweden Groepsreis van Holmstock Travel

  Stockholm - Djurgården

  De Djurgården, het voormalige jachtgebied van de Zweedse Koning herbergt o.a. een openbaar park en het Skansen openlucht museum. Hier neem je je de tijd voor cultuur, kennis en amusement.

 • De wereld beroemde Gamla Stan Stockholm bezoek je met de groepsreis Zweden van Holmstock Travel - Nu boeken.

  Gamla Stan - Stockholm

  Slenter door de gezellige kleine straatjes met al zijn winkeltjes, kunst-handeltjes en horeca of bezoek de prachtige locaties zoals het Medeltidsmuseet of het Kungliga Slottet.

 • Rotsachtige natuur wandeling in de Skärgården met gids. Groepsreis Zweden Stockholm region met Holmstock Travel - Nu online boeken

  Wilde natuur direct nabij

  In Scandinavië is de ongerepte natuur altijd nabij. De Zweden koesteren hun natuur en respecteren ze enorm. Wandel met onze gids en ervaar de natuur als een ware beleving.

 • Koken op het open vuur

  Samen hebben wij een zweedse fika. Na de natuurwandeling bijvoorbeeld nemen wij als het weer het toelaat de tijd om heerlijk buiten te genieten van een warm hapje. Ta en fika !

 • Skärgården Lunch Cruise met romantisch schip. Groepsreis Zweden - Holmstock Travel - boek nu online

  Skärgården Lunch Cruise

  Combineer een heerlijke lunch cruise in de Stockholmse Skärgården met aansluitend enkele vrije uurtjes in Stockholm. Ervaar het scherengebied vanaf het water, dat geeft een heel ander perspectief.

 • Bezoek het eiland Fjäderholmen met een veerboot vanaf Stockholm. Groepsreis Zweden met Holmstock Travel

  Fjäderholmen - een stukje Skärgården

  Proef van het leven van de vissers in de Skärgården. Doe een stap terug in de tijd en geniet tegelijkertijd op moderne wijze van alle goeds dat dit heerlijke eiland te bieden heeft.

 • Inclusief / inbegrepen

  • Nederlandstalige reisgids
  • Vervoer in een modern personenbusje
  • Start en Pick-up locatie is Amersfoort, NH Hotels **
  • Brandstofkosten
  • Ferry Travemünde-Malmö, Nachboot met overnachting aan boord, exclusief ontbijt
  • 1 Overnachting in een hotel im Malmö inclusief ontbijt
  • 1 Overnachting in een hotel in Gränna inclusief ontbijt
  • 7 Nachten in een luxe villa in de Skärgrården, inclusief ontbijt
  • Diverse maaltijden huismanskost die wij samen in de villa bereiden
  • Skärgrården lunch cruise vanaf Stockholm
  • Dagtocht met de boot naar het eiland Fjäderholmen
  • Vlucht Stockholm-Amsterdam, gunstigste tarief, excl. ruimbagage, excl. €29,95 boekingskosten per boeking.
 • Exclusief / niet-inbegrepen

  • ** Het staat u vrij om op eigen gelegenheid te overnachten in het NH hotel te Amersfoort óf gewoon op tijd aanwezig te zijn in de ochtend. Als u dat wenst kunnen wij een nacht in het hotel voor u inplannen (meerkosten).
  • Bijdrage aan het VZR Garantiefonds, 1% van de total reissom
  • Reis- en annuleringsverzekering(en)
  • Maaltijden, als niet specifiek vermeld
  • Versnaperingen, (fris-)drank en uitgaven van persoonlijke aard
  • € 25,- reserveringskosten per boeking of per aanpassing van een boeking
  • Openbaar vervoer of taxi op locatie
  • Entreekosten bij musea of attracties zoals bijvoorbeeld Skansen, Abba Museet, Vasa etc.

 • Extra's

  • fooien
  • zakgeld voor persoonlijke uitgaven en aankopen
  • niet vermelde excursies of attracties

Reisvoorwaarden Groepsreis Skärgården

Speciale wensen bestaan niet! Want elke wens is heel normaal.
Vraag ons wat je hartje begeert en wij gaan met je in overleg en voor je aan de slag. Laat het ons weten!

Deze reis is op basis van offerte. Alle informatie over inbegrepen / niet in begrepen vindt je in je persoonlijke offerte die wij maken op basis van je aanvraag en het overleg dat wij met je hebben.

Dankzij ons VZR GARANT keurmerk ga je veilig op reis met Holmstock Travel.