Noorderlicht Reizen 2023 / 2024

Noorderlicht Reizen naar Finland en Zweden. Bezoek Lapland in de winter en ervaar hoe het is om het noorderlicht te spotten en te zien. Boek je reis als fly-drive, self-drive of neem deel aan een van onze groepsreizen. Onze groepsreizen zijn altijd met kleine groepen. Je kunt je altijd aanmelden op een van onze deelnemerslijsten. Zodra we minimaal 4 personen voor een groepsreis hebben gaat deze gegarandeerd door.

Unieke noorderlichtreizen. Selfdrive, fly-drive of als groepsreis.

Bij ons boek je kwalitatief hoogwaardige reizen die op ambachtelijke wijze, met de grootste zorg, zijn samengesteld. Heb je vragen over het noorderlicht of een reis die daarmee samenhangt, neem dan contact op. Wij delen graag ons enthousiasme!

Aurora Borealis Noorderlicht reizen 2023 2024 boeken bij reisbureau Holmstock Travel - Bij ons ben je zeker van een geweldige vakantie in de finse en zweedse winter.

Aurora Borealis

Heerlijk het noorderlicht zien op een van onze noorderlicht reizen. Met een sjiek woord: De Aurora Borealis. Ga in 2023 of 2024 mee met een van onze reizen naar Finland of Zweden naar de winterse regio Lapland.

Het Noorderlicht in Finland zien

Noorderlicht reizen Lapland

Lapland is geen land maar een streek. Of beter gezegd een door culturele leefgebieden van de 'Lappen' in kaart gebracht gebied. Omdat de 'Lappen' er leven heeft het gebied de naam Lapland gekregen. Het feit dat je in Lapland bent betekent niet direct dat je altijd kans maakt om het noorderlicht te gaan zien. Lapland verloopt namelijk in Zweden ook aardig ver in zuidelijke richting. In Finland en Rusland daarintegen verloopt dat gebied vrij noordelijk. Velen van ons kennen om die reden de noordelijke regio's van zowel Zweden als ook Finland als 'Lapland'.

Noorderlicht reizen Finland in Resort

Finland reizen

Finland is een uitstekend land om het noorderlicht te kunnen zien. Er is slechts weinig of zelfs geen zg. lichtvervuiling aan de hemel. Vooral in het hoge noorden van Finland maak je prima kans op het noorderlicht tijdens je reis.

Noorderlichtreis Finland / Lapland

Noorderlicht reis - Aurora Fotografie

Het noorderlicht fotograferen .. dat is als je het écht goed wil doen zeer zeker een vak apart. Dat willen wij niet ontkennen. Graag willen we je echter ook direct gerust stellen. Het noorderlicht fotograferen is in het beginsel helemaal niet moeilijk meer. Om je dit aan te tonen laten we op deze pagina uitsluitend foto's zien die we met de mobiele telefoon, gewoon uit de hand, hebben genomen. Ja, een statief en een echte camera doen zeer zeker beter hun werk. Maar het we mogen wel veilig stellen dat het voor iedereen mogelijk is om succesvol fraaie foto's tijdens en van je noorderlicht reis te maken. Leuk toch!

Noorderlicht reizen Finland, logcabin

  • Noorderlicht reis boeken - Winter 2023 of Voorjaar 2024 - Finland, Zweden, Lapland. Aurora Borealis bucket list item doen. Boek nu!
  • Noorderlicht Jagen samen met je gids van Holmstock Travel. Noorderlicht safari in Fins Lapland of Zweeds Lapland. Ga mee op een spannende reis in de winter.

Noorderlicht reis - Santa Claus Village

Het noorderlicht zien ÉN een bezoek brengen aan Santa Claus Village in Rovaniemi Finland alwaar je niet alleen de kerstman in de finse winter ontmoet maar waar je ook zijn elfjes op het postkantoor hard aan het werk kunt zien. Maak een tocht met een rendieren slede of een motorslede, ga op een korte huskysafari of bezoek voor een shopping Rovaniemi. Bijvoorbeeld te boeken als een vlotte fly-drive vakantie met je kinderen.

Noorderlicht + Santa Claus Village te Rovaniemi 2023 / 2024

Contact form