• Trosa Zweden, Skärgården nabij Stockholm. Wandelen in het pittoresque havenstadje Trosa, världens ände
  • Groepsreis naar Zweden, Veerboot van Travemünde naar Malmö met uitzicht op de havens van Malmö Zweden en Kopenhagen Denemarken. Wij varen in de ochtend door onder de Öresundsbrug.

Offerte aanvragen - maak een keuze of vul in:

* Bij een 'private groepsreis' boek je een groepsreis voor je 'eigen groep'. Bijvoorbeeld je eigen gezin, je clubje of je bedrijf. Er nemen geen 'derden' deel aan deze reis. Vandaar de omschrijving 'private'. Wens jij een private groepsreis, vermeld dit bij de opmerkingen. Te bestellen al vanaf 4 personen. ** Rokers: Zweden kent hele strenge rokers regelgeving. Wiet en andere softdrugs worden niet toegestaan en wij verbieden het meenemen van enige softdrugs of 'erger' in het kader van onze reizen. Check ook de regels inzake de zg. e-sigaretten per bestemming. *** Niet-rokers: Voor niet-rokers bieden wij graag aparte NIET-ROKERS groepsreizen aan. Zweden is voor niet-rokers een optimaal land van bestemming. Roken is vaak verboden.
*Kies alleen de vertrekdatum
** Geef svp in het kort aan met welke beperking(en) we rekening dienen te houden. Doe dat onderaan op deze pagina in het commentaarveld.
*** Vemeld welk soort dier(en), van welke leeftijd, er meegaat en waarmee we evt aanvullend nog rekening dienen te houden. Doe dat onderaan op deze pagina in het commentaarveld. Ik heb interesse in: