1 van 4

Noorderlicht en Finse Winters

Emotie, Mysterie, Verbazing en vooral plezier

Het Noorderlicht maakt veel in je los. In eerste instantie was er de nieuwsgierigheid en de verwondering op basis van wat je eerder hebt gelezen, gezien en gehoord. Nu je hier bent zit je in de fase van de voorpret en de hoop op het juiste moment. Daarna ga je studeren en je verdiepen in tips en adviezen; Om je kansen te maximaliseren. Om die reden ook ben je bij ons terechtgekomen. Wij gaan je helpen bij het maximaliseren van je kansen om dit prachtige fenomeen te zien en te beleven.
Wij gaan je helpen de magie te ervaren.
Wat je gaat meenemen is een prikkeling van je zintuigen en een glimlach die nooit meer weggaat.

Voor singles, stellen, gezinnen en/of als groepsreis:

Self drive vanaf thuis, Fly-drive met huurauto, Treinreis, Vliegreis of als groepsreis met Holmstock op pad.
Wij stellen je reis volledig naar wens voor je samen.
Je kunt ervoor kiezen in een prachtig luxe Resort te verblijven óf je kiest ervoor om meer privé in een traditionele Log Cabin te verblijven. Ook bieden we je de optie om gebruik te maken van de speciale Aurora Cabin's.

 • Een Noorderlicht reis Finland boeken online bij reisbureau Holmstock Travel - Beleef de Aurora Borealis in het hoge koude noorden van Finland

  Noorderlicht boven een arctisch bos

 • Northern lights hunting Fins Lappland als auto excursie boek je rechtstreeks bij reisbureau Holmstock Travel

  Noorderlicht 'jagen' / auto excursie

 • Boek je Aurora experience reis Fins Lappland en ga op excursie met reisbureau Holmstock Travel - Boek nu!

  Heldere sterrenhemels en de Aurora

 • Noorderlicht reis Finland Lappland Hoge Noorden incl. Loghouse Cabin huur boeken bij reisbureau Holmstock Travel online - pak jedeal

  Het Noorderlicht & jouw Loghouse Cabin

 • Aurora hunting - Het jagen op het noorderlicht auto excursie met warme thee en warme snack

  .. zoeken, wachten, jagen & 'n warme snack

 • Noorderlicht vinden en zien, beleven en fotograferen. Je bucket list item komt wel heel erg dicht bij . Boek nu je noorderlicht experience reis bij reisbureau Holmstock Travel online

  Foto met telefoon - wij kennen de plekjes :)

De Noorderlichtreizen van Holmstock Travel:

Je kunt de onderstaande reizen precies zoals omschreven boeken óf we passen hem in overleg aan zoals jij dat graag zou willen zodat het exact JOUW REIS gaat worden.

NOORDERLICHT & je eigen LOG CABIN:
In een Log Cabin heb je meer privacy & rust dan als je kiest voor een Resort.
Dat betekent dat je ook iets meer op jezelf staat en je veel dingen zelf mag of moet doen. Hout halen of hout hakken voor je open haard, de sauna voorverwarmen, je ontbijt voorbereiden, de kaarsjes aansteken en stukjes rijden om diverse dingen te ondernemen. Ook ga je zelf koken of kies je ervoor om ergens 'uit te eten'. Veel vrijheid en veel winterse romantiek.
Zie onze Log Cabin reis:
7+1 dagen Log-Cabin Fins Lapland

NOORDERLICHT & verblijf in een RESORT
Wintersport en winterse activiteiten vallen samen met het jaargetijde van het Noorderlicht. De Resorts in het hoge noorden zijn van uitstekende kwaliteit. Hier heb je alles dicht bij de hand en word je ontvangen door een zeer ervaren, professioneel team. Kamers, faciliteiten, maaltijden, restaurants, bars en excursies.
Zie onze Winter Resort Reizen:
7-dagen Resort-Rovaniemi

NOORDERLICHT groepsreis
Heb je interesse in een groepsreis? Meld je dan aan als individu, als stel of als groep(je).
In overleg bekijken wij welke opties wij je kunnen bieden.

Doel van deze reis: Je boekt deze reis om het Noorderlicht te gaan zien. Daarop leggen wij dan ook in eerste instantie de focus. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je gaat meebrengen cq. hoe lang je reis gaat duren. Uiteraard gaan we je ook diverse excursies aanbieden zoals oa. Snowmobile, Rendieren, Santa, Saami Cultuur en Sauna. Dit doen we in overleg bij het samenstellen en het boeken van de reis.

Holmstock Travel: Reizen met plezier en thuiskomen met een glimlach !

Rovanieme, Saariselkä, Inari - Het echte hoge finse noorden op pad naar je traditionele log cabin en op jacht naar het noorderlicht. Reizen met Holmstock Travel.

NOORDERLICHT & je eigen LOG CABIN

Ga je voor het pure Finse Lappland en mag het wat minder westerse luxe in ruil voor een échte arctische ervaring? Ruim 300KM boven de Arctic Circle en in bijna volledige eenzaamheid hoor je het kloppen van je eigen hart, het stromen van je bloed, het kraken van de ijzige sneeuw en het suizen van de wind.

Prijsindicatie: Vanaf € 0000,- p. persoon. Prijzen, locaties en opties zijn afhankelijk van de reisperiode en de beschikbaarheid en kunnen daarom afwijken. Alles is op aanvraag. Vraag vrijblijvend een voorstel aan! Zie ook de specifieke voorwaarden voor deze reis.
LOG CABIN NOORDERLICHTREIS .. lees meer

Je stookt je Cabin cozy warm met hout en wacht op de avond.
Als je de sterren kunt zien pronken aan de hemel dan is het ook tijd voor het Noorderlicht.
Wat een spectakel als de Aurora Borealis boven je hoofd begint te dansen.

Een fenomeen dat wij precies op die plek hebben mogen aanschouwen.
Pak je kans, naar onze mening
een van de beste plekken ter wereld om dit te mogen beleven.

Rovaniemi Finland Lappland Vaattunki Wilderness Resort - Boek uw noorderlicht winter reis experience om de Aurora Borealis zelf te zien bij reisbureau Holmstock Travel

NOORDERLICHT & een RESORT

Op nog geen 24KM vanaf Rovaniemi, heerlijk gelegen in de vrije natuur, ligt het Vaattunki Wilderness Resort. Hier bieden we je de keuze uit Chalets, Panorama hutten of gastenkamers. Een outdoor hottub en een prima restaurant . De Chalets hebben elk een eigen sauna, ook heeft het Resort een gemeenschappelijke sauna.

Prijsindicatie: Vanaf € 0000,- p. persoon. Prijzen, locaties en opties zijn afhankelijk van de reisperiode en de beschikbaarheid en kunnen daarom afwijken. Alles is op aanvraag. Vraag vrijblijvend een voorstel aan! Zie ook de specifieke voorwaarden voor deze reis.
RESORT NOORDERLICHTREIS .. lees meer

Hier tref je alle comfort en luxe, maak je prima kans op het noorderlicht & heb je toegang tot het maximale aantal aan excursies welke je optioneel kunt boeken.
ECO-PRIMEUR: s'Werelds éérste kans om op een electrische snowmobile door het landschap te suizen.

De beste kans om het noorderlicht zelf te zien in Lappland Finland, het hoge noorden. Met reisburea Holmstock Travel maak je goede kans op het noorderlicht.

Je kansen vergroten

Beslist heb je in het verre noorden alwaar de log cabin staat een betere kans om het noorderlicht te zien maar je wil toch ook van de vele excursie mogelijkheden en eventueel een bezoek aan Santa in Rovaniemi niet afzien. Combineer bijvoorbeeld de twee locaties en verblijf ook enkele dagen en nachten in het uiterste noorden.
Zo haal je het maximale uit je verblijf in Fins Lappland.

Electric Snowmobile

Noorderlicht Snowmobile safari op een electrisch aangedreven snowmobile. De eSLED neemt je mee de natuur in vanaf 21:00u in de avond. Met een beetje geluk zoef je op je eSLED over de sneeuw onder het schijnsel van de Aurora Borealis. Onderweg stoppen we bij een kleine hut en genieten van een warm vuurtje en een hapje finse BBQ.

Excursie zijn niet altijd inbegrepen, lees per reis-info en altijd per offerte wat er exact wél en/of niet is ingebrepen bij de reis die jij gaat boeken. Het onderstaande is puur een overzicht van de beschikbare excursies en het aanbod ter plaatse. Het aanbod van excursies per locatie verschilt in soort en uitvoering. hierover informeren wij je uitvoerig in onze offerte. heb je speciale wensen, laat het ons weten. wij denken graag met je mee. De onderstaande excursie prijzen zijn altijd op basis van minimaal 2 deelnemers, prijs per persoon. Wijzigingen voorbehouden, seizoensgebonden veranderingen voorbehouden.

Excursie opties overzicht

Aurora eSLED SAFARI / 3u / € 194,-

Een eSLED is een electrisch aangedreven Snowmobile.

Samen met je gids vertrek je om 21:00u met je eSLED zonder motorengeronk. Jullie rijden door het avondlandschap en zoeken de top van een heuvel op om samen te kijken naar de prachtige sterrenhemel. Met wat geluk treffen jullie de Aurora Borealis. Pauze onderweg bij een hut inclusief worstjes grillen met brood, gebak en warme drankjes.

Aurora Foto Tour met gids / 4u / € 93,-

U rijdt mee met het busje van de gids op jacht naar het noorderlicht. Hij kent enkele uitstekende plekken die je de beste kansen bieden. Hij zal je ook adviseren omtrent de instellingen bij het fotograferen & hij maakt ook foto's met leuke licht-effecten van de deelnemers. Fantastisch natuurlijk als jullie het Aurora Borealis Noorderlicht gaan zien.

Aurora Borealis Picknick / 3u / € 71,-

De gids neemt jullie mee in zijn busje op weg naar een hem bekende plek alwaar het Noorderlicht prima te bewonderen zal zijn - áls het komt opzetten. Je geniet van een lapse picknick en samen houden jullie uitkijk naar de Aurora Borealis.

Aurora Ice Floating / 3u / € 98,-

Drijvend tussen het ijs - op en water van een opengebroken meer drijf je in een zg. Rescuesuit en dobber je rustig, kijkend de sterrenhemel en hopelijk ook naar het noorderlicht. Een werkelijk arctische ervaring.

Aurora Rendier sledetocht / 2,5u / € 142,-

Vanaf een rendierenfarm neemt de gids je mee op een rit door de besneeuwde bossen op een rendieren slede. Je zit heerlijk ingepakt in de slede en met met wat geluk kleurt de Aurora Borealis je sterrenhemel in fantastisch groene kleuren en tinten. We sluiten af met een warm drankje en een broodje bij het kampvuur.

Aurora Snowmobile avond / 3u / € 124,-

Op jacht naar het Noorderlicht met je Snowmoblie rijd je door de donkere finse winterse bossen. Op een geschikte plek zal de gids stoppen, een kampvuur maken en een lapse snack met worstje bereiden. Ook zal hij je verhalen en tips vertellen over het noorderlicht. Met wat geluk zie je dan ook de Aurora Borealis verschijnen en boven je hoofd dansen.

Dagbesteding - Langlaufen / 2,5u / € 89,-

Langlaufen in Fins Lappland is natuurlijk net ff iets avontuurlijker dan langlaufen in de Belgische Ardennen. De gids neemt je mee naar een fraai stukje natuur en onderweg op je ski's is het vooral ook leuk om te letten op de vele afdrukken en sporen die de dieren achterlaten. Halverwege maakt de gids een pauze en trakteert op warme chocolademelk en marshmallows. Een heerlijke natuurbeleving.

Dagbesteding - IJsvissen / 2,5u / € 94,-

Ga je mee IJsvissen !?
Een professionele ijsvis-gids neemt je mee naar een bevroren meer. Je leert hoe je dient om te gaan met het ijsvis-gereedschap en je ervaart de uitzonderlijke rust in de winterse bossen van Finland. Inclusief een warm drankje onderweg.

Dagbesteding - Rendier safari / 3u / € 147,-

Je bent 3 uur onderweg. De transfer van-en-naar de rendierenfarm inclusief. Je zit 1 uur goed ingepakt op de rendierenslee en mag genieten van de winterse omgeving. Ook is er volop ruimte om te fotograferen. Je fotografeert de natuur, de winter, de rendieren en uiteraard maak je ook wat rendieren-selfies. Bij een kampvuurtje vertelt de rendierenherder over het leven met de rendieren en je geniet van koffie met kaneelbroodjes.

Dagbesteding - Santa Compleet / 6,5u / € 204,-

De meest complete Arctische Santa Claus & Santa Village dag. We rijden met snowmobiles naar Santa Village. Daar is veel te zien en te beleven. Kerst het hele jaar door. Bezoek het officiële Santa Post Office. Neem een korte Rendierslede rit & doe mee aan een Arctic Circle Crossing incl. Certificaat.

Dagbesteding - Husky Safari / 2u / €102,-

Samen met een husky team ga je op de slee tussen de 12 en 17KM. Een spannende dag met sledehonden die je samen met twee personen op een slee beleeft. Halverwege is er de kans om van bestuurder te wisselen. Na de rit bezoeken we de husky farm. Aldaar nuttig je een warm drankje en een zoet hapje.

 • Rendier logo op een zakje Cloudberry Candy in Lappland gekocht tijdens de Noorderlicht Reis Fins Lappland met reisbureau Holmstock Travel - Boek nu voor winter 2023 2024

  Cloudberry Candy uit Lappland

  Wij houden van lekkere dingen :)
  En finnen houden van snoepen. Je treft het dus wel als je een zoetekauw bent want in Finland is er een zeer ruim aanbod aan snoepjes, dropjes en ander vrolijk snoepgoed. Lekker voor onderweg en heerlijk als tussendoortje op een excursie.

 • Noorderlicht foto excursie Aurora Borealis in winters Finland. Boek je Noorderlichtreis bij Holmstock Travel reisbureau VZR garant

  Ga op jacht naar het noorderlicht

  Fotografeer het noorderlicht met de tips van je gids. De intensiteit en de vorm van een Aurora Borealis verschijning is natuurlijk altijd anders én verrassend. Dat maakt het altijd weer spannend. Houdt er rekening mee dat het soms heel snel kan gaan en slechts kort kan duren.

 • Husky experience safari tocht boeken bij Noorderlicht reis Fins Lappland met Holmstock Travel reisbureau - Boek nu voor 2023 of 2024

  Onze Holmstock Husky 'Moscow'

  Extreme kou maakt een siberische husky niks uit. Integendeel, ze worden bij koudere temperaturen des te actiever en voelen zich letterlijk helemaal in hun element in de sneeuw. Een ongekende energie en kracht komt los en ze willen maar één ding: 'losgaan' tot het gaatje.

 • Reisbureau voor Scandinavie, Lappland, Zweden, Finland, Aland, en de Baltische Staten - Boek nu uw reis bij ons team.

  Holmstock Travel .. voor je op pad

  De reizen die wij aanbieden vereisen grondig wat research en ervaring op locatie zodat we met zekerheid kunnen stellen dat ons aanbod kwalitatief goed is én wij de regio persoonlijk kennen. Wie weet zien we elkaar zelfs op locatie in ...

 • Relax vakantie Finland Winter 2023 en 2024. Ga mee op Noorderlicht reis en boek diverse excursies, bijvoorbeeld sneeuwschoen wandelen in het arctische bos. Reisbureau specialist voor Fins Lappland: Holmstock Travel

  Heerlijk op sneeuwschoenen ...

  rust vinden in een arctisch bos? Dat is een van de vele opties die onze excursies je bieden. De stilte, rust en de beleving van de vaak zachte geluidjes die je bij fikse minus graden in het lapse bos mag ervaren zijn speciaal. Een blijvende indruk!

 • Het vuurtje aanmaken bij -25ºC.

  Je innerlijke mens zal in arctisch lappland heel blij zijn met een warm drankje of soepje. Maak samen met je gids het vuur en pik wat kennis mee van de ervaringen die hij graag deelt. Een paar blokjes hout, een klein keteltje, .. een groot verschil!

Tot slot:

Speciale wensen bestaan niet! Want elke wens is heel normaal.
Vraag ons wat je hartje begeert en wij gaan met je in overleg en voor je aan de slag. Laat het ons weten!