Het belang van duurzaamheid

Als reisaanbieder zijn we toegewijd aan het bevorderen van verantwoord toerisme in de prachtige bestemmingen van met name Zweden en Finland. Ons doel is om reizigers kennis te laten maken met de adembenemende natuur, rijke culturen en unieke ervaringen die deze landen te bieden hebben, terwijl we tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu en de lokale gemeenschappen.

Log cabin vakantie verblijf in Hossa Kainuun Finland. Eenvoudige loghouse locatie aan het meer en dicht bij de natuur. Verblijf in een traditionele hut tijdens uw reis naar Finland. Boek je verblijf bij reisbureau Holmstock Travel.

Samenwerking

In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners streven we ernaar om reizen aan te bieden die voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. We geven de voorkeur aan kleinschalige accommodaties die ecologisch verantwoord zijn en een minimale ecologische voetafdruk hebben. Deze accommodaties zijn vaak eigendom van en worden beheerd door lokale bewoners, waardoor de inkomsten direct ten goede komen aan de gemeenschappen die we bezoeken.

De finse taiga. Deze natuurlijke regio ligt tussen het arctische gebied en het boreale bos. Een overgang alwaar je de boompjes alsmaar kleiner ziet worden.

Respect

Onze reisroutes zijn zorgvuldig ontworpen om de prachtige natuurlijke gebieden te verkennen met respect voor de lokale ecosystemen. We moedigen actieve vormen van reizen aan, zoals fietsen en wandelen, om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en reizigers in nauw contact te brengen met de natuurlijke schoonheid van de bestemmingen.

Duurzaam toerisme met respect voor de locale cultuur en traditie. Saami Lapland.

Tradities

Tijdens onze reizen zetten we ons in voor het ondersteunen van de inheemse culturen, zoals de Sami-bevolking, en het behoud van hun traditionele manier van leven. We leren onze reizigers over de culturele waarden en gebruiken, en we vragen hen om respectvolle bezoekers te zijn, rekening houdend met de lokale tradities.

Bewustwording

Daarnaast streven we ernaar om bewustwording te creëren bij onze reizigers over de kwetsbaarheid van de natuurlijke omgevingen die we bezoeken, en we moedigen hen aan om afval te minimaliseren, water en energie te besparen en wilde dieren met respect te benaderen.

Ons ultieme doel is om een positieve en blijvende indruk achter te laten op zowel de reizigers als de bezochte bestemmingen. We geloven dat door duurzaamheid centraal te stellen in ons bedrijf, we kunnen bijdragen aan het behoud van de buitengewone schoonheid van de landen en regio's waar wij mee samenwerken voor toekomstige generaties. Samen met onze reizigers streven we ernaar om te genieten van onvergetelijke ervaringen, waarbij we een verschil maken voor het milieu en de lokale gemeenschappen.