Holmstock Travel + Trees for All

Reizen en bomen planten voor een betere wereld

Bij Holmstock Travel streven we niet alleen naar het aanbieden van onvergetelijke reiservaringen, maar ook naar het creëren van een positieve impact op het milieu. Voor elke reis die u bij ons boekt, planten we twee bomen via Trees for All – een in Nederland en een in het buitenland. Dit initiatief helpt niet alleen bij de bestrijding van klimaatverandering en CO2-reductie, maar draagt ook bij aan het herstel van de Nederlandse bossen en ondersteunt de biodiversiteit wereldwijd. Door te kiezen voor Holmstock Travel, maakt u deel uit van een beweging die streeft naar een groenere en gezondere planeet.

Positive impact op het milieu. Boek u reis en wij planten 2 bomen via Trees for All.

2 bomen per reisboeking

Bij iedere reis-boeking doneren wij 2 bomen via Trees for All.

Daarmee planten wij bij iedere reis die wij verkopen 1 boom in Nederland en 1 boom in het buitenland. Een vrijwillige bijdrage van Holmstock Travel die u als reiziger niets kost.

Holmstock Travel is lid van het VvKR dat op zijn beurt jaarlijks minimaal 130 bomen plant met middelen die voortkomen uit onder andere onze contributies. Deze actie nemen wij graag als goed voorbeeld en inspiratie voor onze eigen bijdrage.

Vraag je reisofferte
1 van 3

Aandacht voor een beter milieu

Onze missie en visieEen groene toekomst

Bij Holmstock Travel begrijpen we dat reizen een impact kan hebben op het milieu. Daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om duurzame reismogelijkheden te bieden die niet alleen onze klanten verrijken, maar ook de wereld waarin we leven. Door samen te werken met Trees for All, kunnen we een tastbare bijdrage leveren aan het behoud en de uitbreiding van bossen wereldwijd. Ons doel is om een evenwicht te vinden tussen genieten van de schoonheid van de wereld en het behoud ervan voor toekomstige generaties.


Samenwerken voor Succes

We werken nauw samen met Trees for All, een erkende non-profitorganisatie die zich inzet voor het planten van bomen en het herstellen van bossen wereldwijd. Deze samenwerking stelt ons in staat om direct bij te dragen aan de vermindering van CO2-uitstoot en het bevorderen van biodiversiteit. Elke boom die we planten, is een stap in de richting van een duurzamere toekomst.


Twee Bomen per Reis

Voor elke reis die u boekt bij Holmstock Travel, planten we twee bomen. Eén boom wordt geplant in Nederland, waar het herstel van onze bossen cruciaal is voor het behoud van lokale ecosystemen. De andere boom wordt geplant in een van de vele projecten van Trees for All in het buitenland, zoals in Indonesië, Tanzania, Bolivia, en meer. Deze internationale projecten ondersteunen niet alleen het milieu, maar ook de lokale gemeenschappen door werkgelegenheid en training te bieden in duurzaam landgebruik.


Transparantie en betrouwbaarheid

Wij zorgen ervoor dat elke gedoneerde boom daadwerkelijk wordt geplant. Trees for All werkt met gecertificeerde partners en stelt contracten op met duidelijke afspraken over de aanplant en het onderhoud van de bomen. Via rapportages en veldbezoeken wordt de voortgang van de projecten nauwgezet gevolgd, zodat u zeker weet dat uw bijdrage een verschil maakt.CO2-Reductie - Impact op het Klimaat en Biodiversiteit

Bomen spelen een essentiële rol in de bestrijding van klimaatverandering door CO2 uit de atmosfeer op te nemen en op te slaan. Door twee bomen per reis te planten, helpen we de koolstofvoetafdruk van uw reis te compenseren en dragen we bij aan de wereldwijde inspanningen om de opwarming van de aarde te vertragen.


Herstel van Nederlandse bossen

Het planten van bomen in Nederland draagt bij aan het herstel van onze lokale bossen, die belangrijk zijn voor het behoud van biodiversiteit en de kwaliteit van onze leefomgeving. Deze bossen bieden een habitat voor talrijke plant- en diersoorten en dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit en het reguleren van het waterhuishouding.


Ondersteuning van lokale gemeenschappen

Onze internationale projecten hebben een bredere impact dan alleen milieuwinst. Ze bieden ook economische voordelen voor de lokale bevolking door werkgelegenheid en training te bieden in duurzame landbouw- en bosbeheerpraktijken. Dit helpt gemeenschappen om veerkrachtiger te worden en een duurzaam bestaan op te bouwen.

Duurzaam Reizen met Holmstock Travel

Wij bij Holmstock Travel volgen het 'Kompas Duurzaam Reizen' zoals voorgeschreven door de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Dit kompas helpt ons bij het ontwikkelen en aanbieden van reizen die milieuvriendelijk en sociaal verantwoord zijn. We streven ernaar om onze reizen zo te plannen dat ze minimale impact hebben op het milieu en tegelijkertijd bijdragen aan de lokale economieën.

Verantwoordelijke reisopties

Onze reisopties zijn zorgvuldig samengesteld om duurzame keuzes te bevorderen. Dit betekent dat we samenwerken met accommodaties die milieuvriendelijke praktijken hanteren, gebruik maken van lokale gidsen en leveranciers, en ervoor zorgen dat onze activiteiten de natuur en cultuur respecteren en beschermen.

Bewustwording en educatie

We geloven dat bewuste reizigers een kracht kunnen zijn voor positieve verandering. Daarom voorzien we onze klanten van informatie over duurzame reispraktijken en de impact van hun keuzes. Door bewust te reizen, kunnen we samen een verschil maken en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Uw voordeel als klant .. en bijdragen aan een groene toekomst

Als klant van Holmstock Travel draagt u direct bij aan het planten van bomen en het herstel van bossen wereldwijd. Dit betekent dat uw reis niet alleen een persoonlijke verrijking is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. U helpt mee aan het creëren van een groenere en gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Een unieke reiservaring

Onze duurzame reisopties bieden unieke ervaringen die verder gaan dan het traditionele toerisme. U krijgt de kans om de natuurlijke schoonheid van onze planeet te verkennen op een manier die deze beschermt en behoudt. Dit zorgt voor diepere, betekenisvollere reiservaringen die u nog lang zullen bijblijven.

Een bewuste keuze

Door te kiezen voor Holmstock Travel, kiest u voor een reisorganisatie die zich inzet voor duurzaamheid en verantwoorde toerismepraktijken. U kunt met een gerust hart reizen, wetende dat u een positieve bijdrage levert aan het milieu en de gemeenschappen die u bezoekt.

Samenwerken voor een betere wereld

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze missie om de wereld groener en gezonder te maken. Boek uw volgende reis bij Holmstock Travel en draag bij aan het planten van bomen en het herstel van bossen wereldwijd. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op het klimaat en de biodiversiteit.

Onze toekomstige doelen

Bij Holmstock Travel blijven we streven naar verbetering en uitbreiding van onze duurzame initiatieven. We blijven samenwerken met Trees for All en andere partners om onze positieve impact te vergroten en nieuwe milieubewuste projecten te ondersteunen die bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Uw steun is onmisbaar

Uw keuze om te reizen met Holmstock Travel maakt een verschil. Elke reis die u bij ons boekt, helpt ons om onze missie te verwezenlijken en bij te dragen aan een groenere en duurzamere wereld. Wij danken u voor uw steun en kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een betere toekomst.

Viking treasures met wapens, goud, skeletten en andere artefacten is het museum in Visby, Gotland Zweden een van de beste en meest fraaie plekken om de historie van de Vikingen te aanschouwen. Reis mee met Holmstock Travel om de geschiedenis in te duiken. Wij zijn specialist en als reisbureau ervaren in het samenstelling van optimale vakanties in Scandinavie.

Museum top-10, Zweden

Ben je leergierig of gewoon altijd geinteresseerd om iets interessants te zien, iets nieuws te beleven of om cultuur te ervaren? Zweden heeft fantastische musea en openlucht museum parken. Wij hebben een fraaie top-10 samengesteld met echt heel veel informatie per museum.

Zie hier: De museum top-10 Zweden