See & Follow us on PINTEREST

Reisfotografie van onze reizen naar Scandinavië en...

We zijn net zo als jij, we zijn nieuwsgierig, we experimenteren en we proberen. Zo doen we dat ook met PINTEREST. We zijn geen professionele fotografen, we fotograferen bijna uitsluitend met onze mobiele telefoon. Soms wat onhandig maar het blijft daarmee wel allemaal heel puur en eerlijk.

Klik op de onderstaande link om naar ons PINTEREST account te navigeren.
Alvast veel plezier!

KLIK HIER naar PINTEREST

Pinterest post over de berensafari Finland alwaar we gaan beren spotten met onze gasten. Boek deze reis als selfdrive of als groepsreis.

Berensafari als PIN

Voor iedere foto in ons archief die het pinnen waard is maken we een dergelijke Pinterest vermelding aan. Deze vermelding heeft betrekking op onze berensafari - hier ga je beren spotten.

Button label
Holmstock Travel op Pinterest Social Media - Beeldbank met veel reisfotografie uit Scandinavië. Finland, Zweden, Noorwegen, Baltische Staten reizen. Wij zijn uw reisbureau.

Reisfotografie

Pinterest is natuurlijk een geweldige plek voor het delen van reisfotografie. Wij als reisbureau delen beeldmateriaal van Finland, Zweden, Noorwegen en...

Holmstock Travel on social media

Behalve op Pinterest zijn we ook te vinden op diverse andere social media platforms.
Bezoek ook onze Youtube, Tiktok, Facebook of Linked-In pagina's.

  • Reizen is een prachtig onderwerp

    Vroeger was het fotograferen op een rolletje film, als kinderen kregen we een zogenaamde pocketcamera en later kocht je dan vanzelf wat beters. Met de intrede van video, eerst op banden die in een cassette verstopt zaten en nu gaat het allemaal als vanzelf met je mobiele telefoon. Met (onder andere) TikTok voegen we weer een speels medium toe aan de manier waarop wij en wellicht ook jullie verslag doen van onder andere je vakantie.

    Holmstock Travel gebruikt TikTok ook uiteraard voor een stukje naamsbekendheid. Met onze filmpjes geven we extra informatie en dragen we ook een stukje van onze eigen emotie en beleving aan jullie over.

    KLIK HIER naar TIKTOK

REISADVIES en een passende offerte

Holmstock Travel specialiseert zich op reizen naar Scandinavië. Wij weten uit ervaring dat je wellicht graag een reis boekt die precies aan je wensen voldoet. Daarom hebben wij slechts een beperkt aantal voorstellen hier online gezet. Om je te inspireren zodat je met ons in gesprek gaat. Wij stellen iedere reis precies zó samen zoals jij of jullie dat wensen. In goed overleg. Als je dan je reis geboekt hebt is het tijd om vooruit te dromen, ook daaraan hebben we gedacht omdat voorpret beslist net zo belangrijk is.

Holiday Dreams Pillow van Holmstock Travel

GRATIS: Holiday Dreams Pillow

Boek nu je reis bij HOLMSTOCK TRAVEL en ontvang het gratis Holiday Dreams Pillow zodat je alvast vooruit kunt dromen over je aanstaande vakantiereis en uitgeslapen kunt vertrekken.

neem nu contact op