• Zeehondensafari per boot over het Saimaa meer. Het finse meer Saimaa is voor deze zeehondensoort een unieke habitat.
  • Huur in Finland een loghouse aan het meer met houtgestookte sauna, bbq en roeiboot. Reisbureau Holmstock Travel stelt de reis voor u samen.
  • Bezoek de witte cathedraal van Helsinki, ga shoppen in de stad, bezoek de gamla stan of de Uspenski Cathedraal. Helsinki is een wereldstad en je ontmoet er mensen uit heel de wereld. Geniet van de parken of van het nationaal museaum. Hotel Solo Sokos wacht op je met een fraaie kamer en een heerlijk scandinavisch ontbijt.

Offerte aanvragen - maak een keuze of vul in:

* Bij een 'private groepsreis' boek je een groepsreis voor je 'eigen groep'. Bijvoorbeeld je eigen gezin, je clubje of je bedrijf. Er nemen geen 'derden' deel aan deze reis. Vandaar de omschrijving 'private'.
*Kies alleen de vertrekdatum
** Geef svp in het kort aan met welke beperking(en) we rekening dienen te houden. Doe dat onderaan op deze pagina in het commentaarveld.
*** Vemeld welk soort dier(en), van welke leeftijd, er meegaat en waarmee we evt aanvullend nog rekening dienen te houden. Doe dat onderaan op deze pagina in het commentaarveld. Ik heb interesse in: