• Prachtige vergezichten aan de finse meren zoals hier in Kuopio Finland. Reis mee naar de bossen in midden finland met reisbureau Holmstock Travel, specialist op reizen naar Finland.
  • Finse Loghouse vakantiewoning aan het meer met uitzicht over de omgeving. Reis mee met reisbureau Holmstock Travel en boek je zomervakantie en autorondreis.
  • Verse vis zoals zalm op de vismarkt in Tampere - kopen, eten en genieten. In de haven en in het centrum shopping. Reis mee met reisbureau Holmstock Travel - boek nu

Offerte aanvragen - maak een keuze of vul in:

* Bij een 'private groepsreis' boek je een groepsreis voor je 'eigen groep'. Bijvoorbeeld je eigen gezin, je clubje of je bedrijf. Er nemen geen 'derden' deel aan deze reis. Vandaar de omschrijving 'private'.
*Kies alleen de vertrekdatum
** Geef svp in het kort aan met welke beperking(en) we rekening dienen te houden. Doe dat onderaan op deze pagina in het commentaarveld.
*** Vemeld welk soort dier(en), van welke leeftijd, er meegaat en waarmee we evt aanvullend nog rekening dienen te houden. Doe dat onderaan op deze pagina in het commentaarveld. Ik heb interesse in: