• Zakenreizen inclusief hotelovernachting, transport, verzorging, meeting, events en incentives. Alles op maat conform uw wensen afgestemd om uw zakelijke reis of uw teambuilding tot een succes te maken. Combineer uw zakelijke reis met het aangename en boek direct aansluitend een korte skivakantie, Wellness of Relax short-stay in combinatie met uw zakenreis.
  • Zakelijk vervoer - wagen met chauffeur voor meerdaagse zakenreizen in Nederland, Duitsland, Europa, Zweden, Finland, Scandinavie en de Baltische Staten
  • Zakelijke meeting op zakenreis in het binnenland of buitenland - Een goede reisplanning en reisorganisatie, een chauffeurservice en een goed hotel. U komt ontspannen ter plaatse. Een uitstekende basis om succesvol zaken te doen.

Offerte aanvragen - maak een keuze of vul in:

* Bij een zakelijke groepsreis kunnen maximaal 8 personen in een luxe minibus. Grotere groepen kunnen wij vervoeren met meerdere minibussen of met groter busvervoer.
*Kies alleen de vertrekdatum Vemeld in het commentaarveld hoeveel dagen uw zakenreis zal duren, cq. op welke datum u verwacht 'thuis' te zijn. Vermeld hier ook het reisdoel(en) (plaatsna(a)m(en) plus aanvullende informatie die van belang kan zijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.