Update inzake E6 snelweg Zweden - aardverschuiving

Update inzake E6 snelweg Zweden - aardverschuiving

E6 Zweden - Aardverschuiving Stenungsund

Vrije doorgang voor onze reizigers! De reizigers die de route rijden van de Kastelen Rondreis Zuid Zweden zullen geen hinder ervaren van de onlangs opgetreden aardverschuiving ter locatie van de E6 bij Stenungsund in Zweden.


Onze uitgestippelde route loopt net 25KM ten zuiden van de plaats van de aardverschuiving in Stenungsund, u buigt bij Kungälv (net iets boven Göteborg) af in westelijke richting in richting Tofta.

U ziet hier op de kaart de plek van de aardverschuiving als rode balk gemarkeerd.
Daaronder ziet u de verloop van de door ons aangeboden route. Deze kunt u gewoon normaal blijven volgen zonder last van de veranderde situatie bij Stenungsund.

Update E6 snelweg Zweden verkeerssituatie na aardverschuiving bij Stenungsund in September 2023

Uiteraard houden wij voor u de berichten in de gaten en houden wij u via deze updates ook op de hoogte van de actualiteiten in Zweden.

Voor wie het nog niet weet, onze:

Kastelen Rondreis Zuid Zweden 

is een van onze twee Romantische Kastelenrondreizen die wij zowel als self-drive als ook als groepsreis vanaf 4 deelnemers uitvoeren. De Kastelenrondreis in Zuid Zweden komt op prachtige locaties en biedt een fraaie combinatie van romantiek, luxe en vertier. Lees hier meer over onze Kastelen Rondreis Zuid Zweden 

Terug naar blog