• Boek een skivakantie in Zweden bij reisbureau Holmstock Travel - Ruime keuze. Van skihotel tot skilodge en Fjällstuga. Zweden biedt ruimte voor echte ski vakanties vol van avontuur en luxe.

    Boek je wintersport bij Holmstock Travel

    Holmstock Travel staat voor topkwaliteit en exclusiviteit als het gaat om ski-vakanties in de prachtige sneeuwlandschappen van Noorwegen en Zweden. Ons aanbod varieert van gerenommeerde skiresorts tot unieke Fjällstuga's, sfeervolle ski lodges die in de winter alleen met een sneeuwscooter bereikbaar zijn. Voor wie droomt van een onvergetelijke skivakantie, biedt Holmstock Travel een ongeëvenaarde ervaring in de meest prestigieuze skigebieden van Scandinavië: Åre, Hemsedal, Sälen, Trysil en Vemdalen. Of u nu een ervaren skiër bent of voor het eerst de piste op gaat, bij ons kunt u een skivakantie boeken die perfect aansluit bij uw wensen.

Holiday Dreams Pillow van Holmstock Travel

GRATIS: Holiday Dreams Pillow

Boek nu je reis bij HOLMSTOCK TRAVEL en ontvang het gratis Holiday Dreams Pillow zodat je alvast vooruit kunt dromen over je aanstaande vakantiereis en uitgeslapen kunt vertrekken.

lees meer..