De Univé reisverzekering

Als klant van Holmstock Travel ben je helemaal vrij om te kiezen welke reisverzekering je gaat afsluiten en óf je dat wel überhaupt wenst te doen. We kunnen je alleen maar adviseren dat goed te overwegen.

Een goede aanbieder die in Nederland zijn sporen al heeft verdiend is Univé.

Zie hier alle informatie

Waarom een Univé reisverzekering?!

Wanneer je op vakantie gaat, wil je zonder zorgen genieten van je reis. Of het nu gaat om een ontspannen strandvakantie, een avontuurlijke roadtrip of een korte stedentrip, een goede reisverzekering biedt gemoedsrust en financiële bescherming in het geval van onverwachte gebeurtenissen. Bij Univé kun je zowel kiezen voor een doorlopende reisverzekering als een kortlopende reisverzekering, afhankelijk van hoe vaak je reist en je specifieke behoeften. Hieronder bespreken we de voordelen van de reisverzekeringen van Univé en waarom het verstandig is om altijd goed verzekerd op pad te gaan.


Doorlopende versus kortlopende reisverzekering

Univé biedt klanten de keuze tussen een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering. Wat is het verschil?

1. Doorlopende reisverzekering:

Als je regelmatig op vakantie gaat of meerdere keren per jaar een reis plant, is de doorlopende reisverzekering van Univé een uitstekende optie. Deze verzekering dekt al je reizen voor een vaste periode (meestal één jaar), zonder dat je voor elke afzonderlijke reis een nieuwe verzekering hoeft af te sluiten. Dit is niet alleen praktisch, maar vaak ook voordeliger voor frequente reizigers.

2. Kortlopende reisverzekering:

Reis je slechts af en toe, bijvoorbeeld één keer per jaar? Dan kan een kortlopende reisverzekering voor de duur van je specifieke vakantie de beste keuze zijn. Je betaalt alleen voor de dagen dat je daadwerkelijk op reis bent en kunt de verzekering naar wens uitbreiden met aanvullende dekkingen.


De voordelen van een Univé reisverzekering

Een van de belangrijkste voordelen van een reisverzekering van Univé is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt de verzekering naar jouw wensen aanpassen en de dekking kiezen die het beste bij je past. Enkele belangrijke dekkingen die Univé biedt zijn:

1. Medische kosten in het buitenland:

Ziek worden of een ongeval krijgen tijdens je reis kan onverwacht hoge kosten met zich meebrengen, vooral in landen waar de zorgkosten hoog zijn. Met de reisverzekering van Univé zijn de medische kosten in het buitenland vaak goed gedekt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over deze financiële last.


2. Bagageverzekering:

Of het nu gaat om verloren, gestolen of beschadigde bagage, de bagageverzekering van Univé biedt dekking voor je persoonlijke eigendommen. Dit kan veel stress wegnemen als je bijvoorbeeld je koffer kwijtraakt op de luchthaven of als waardevolle spullen worden gestolen.


3. Annuleringsverzekering:

Soms gebeuren er onvoorziene dingen waardoor je reis niet kan doorgaan, zoals ziekte of een sterfgeval in de familie. De annuleringsverzekering dekt dan de kosten van de geannuleerde reis, waardoor je geen financiële schade lijdt.

4. Repatriëring:

In het geval van een ernstig ongeval of ziekte tijdens je reis, kan het noodzakelijk zijn om terug naar Nederland te worden gebracht. De kosten voor repatriëring kunnen hoog oplopen, maar met een goede reisverzekering zijn ook deze kosten gedekt.

5. Wintersport en risicovolle activiteiten:

Voor de avonturiers onder ons biedt Univé de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met een verzekering voor wintersport of risicovolle activiteiten zoals duiken of bergbeklimmen. Dit is vooral belangrijk omdat dergelijke activiteiten vaak extra risico’s met zich meebrengen die standaardverzekeringen niet altijd dekken.


Holmstock Travel's advies: wees goed verzekerd

Bij Holmstock Travel vinden we het belangrijk dat onze reizigers met een gerust hart op pad gaan. We willen niet dat je vakantie wordt verpest door onverwachte kosten of gebeurtenissen die je niet had kunnen voorzien. Daarom raden we sterk aan om altijd een goede reisverzekering af te sluiten, zoals die van Univé. Dit is echter geen verplichting; het is puur ons advies om jezelf te beschermen tegen de onverwachte wendingen die een reis met zich mee kan brengen.


Waarom Univé?


Univé staat bekend om haar uitstekende klantenservice en duidelijke, transparante voorwaarden. De verzekeringen zijn overzichtelijk en eenvoudig af te sluiten, zowel online als telefonisch. Bovendien zijn de dekkingen flexibel en kun je zelf kiezen welke risico’s je wel of niet wilt verzekeren. Door te kiezen voor een Univé reisverzekering, ben je goed voorbereid, of je nu een avontuurlijke reis naar de bergen maakt of een ontspannen vakantie op een zonnig eiland plant.

Kortom, of je nu kiest voor een doorlopende of kortlopende reisverzekering van Univé, je hebt altijd de zekerheid dat je goed verzekerd bent tijdens je reis. Bij Holmstock Travel raden we aan om deze gemoedsrust niet te onderschatten en goed voorbereid op pad te gaan.

  • Noorderlichtreis 'log cabin'

    Heb je trek in een echt pure ervaring? Dan is een verblijf in een finse log cabin een absolute aanrader. De sfeer van je accomodatie, een heerlijke eigen sauna en een omgeving om van te smullen ..of liever..heerlijk van te rillen :) Met wat geluk danst het noorderlicht boven je hoofd.

    Lees meer 
  • Zweden en Åland - voel je heerlijk in de natuur, aan het strand, op de rotsen, helder water en schone lucht. Reis mee, boek nu.

    Åland - verrassend mooi

    Scandinavië op zijn 'eilands'. De baltische zee en de bothnische golf omarmen deze eilandengroep. Het hoofdeiland met zijn knusse hoofdstad Mariehamn kennen een heel eigen sfeer. Met deze autorondreis bezoek je ook de Zweedse hoofdstad Stockholm.

    Lees meer 
  • Beren cubs spotten en fotograferen in Finland. Veilig verblijven in een hide en op bearsafari gaan. Berensafari boeken doe je bij Holmstock Travel

    Berensafari - Finland

    Ontroerend mooi en zeer sfeervol. Zo hebben wij zelf de berensafari in Oost Finland ervaren. De locatie is heel erg afgelegen en authentiek. Het is niet vanzelfsprekend de beren van zo dichtbij te zien in de vrije natuur. De kansen om prachtige foto's te maken zijn prima!

    Lees meer