Offroad Reizen boeken

Offroad Reizen boeken

Veel van onze klanten reizen met hun privé-voertuig en vaak is dat een personenauto, een busje en soms ook een camper. Het reizen in een offroad 4x4 voertuig naar interessante bestemmingen is een heel speciale en vaak indrukwekkende manier van reizen.

Holmstock Travel heeft ervaring met 4x4 rijden, mede ook omdat wij veel in de scandinavische winters op gladde wegen en vaak moeilijke ijswegen onderweg zijn. Speciaal voor de interessegroep 4x4 overlanding, greenlanding en voor het 'echte' offroad werk, werken wij samen met specialistische teams en gidsen die maximale ondersteuning en veiligheid kunnen bieden.

4x4 offroad reizen voor Scandinavie, Baltische Staten, EU en Rusland boeken doe je bij Holmstock Travel


Onlangs hebben wij de Bushtaxi Offroad Beurs bezocht. Een event waar speciaal op het onderwerp Toyota 4x4 de focus ligt. De ideale plek om even af te spreken met enkele specialisten. Zelf zijn wij ook altijd met een 4x4 voertuig onderweg als wij de reizen voor onze klante voorbereiden.

4x4 offroad reizen naar Scandinavie, Baltische Staten, EU-Landen of evt. Rusland.
Vraag naar de mogelijkheden, wij bieden deze reizen puur 'op maat' aan.

Normale groepsreizen rijden wij met normale 4x2 busjes tenzij in de groepsreis een route onderdeel is opgenomen dat gebruik van 4x4 voertuigen noodzakelijk maakt.

Terug naar blog