Noorderlichtreizen spotje

Noorderlichtreizen spotje

Een reis boeken naar het noorderlicht. Een ware droom van een experience. Deze clip toont enkele van onze eigen noorderlichtfoto's die we simpelweg met de mobiele telefoon hebben gemaakt. We gebruiken deze als reclamespotje op de social media facebook, instagram en youtube.



Het noorderlicht is een spannend verschijnsel en behoorlijk onberekenbaar. Vooral ook omdat het weer, zeg maar vooral het wolkendek, een belangrijke factor kan zijn. Bij een heldere hemel of bij een licht bewolkte hemel heb je uiteraard de allerbeste kansen om het noorderlicht, de Aurora Borealis, goed te zien. Noord Finland, Noord Zweden en Noord Noorwegen bieden je de beste kansen. Natuurlijk kun je overal op het noorderlijk halfrond 'ons' noorderlicht prima aanschouwen. Ook in Rusland of in Canada. Maar omdat de landen Zweden, Finland en Noorwegen voor ons vanuit Nederland het beste bereikbaar zijn, zijn het deze regio's waar wij ons reisaanbod voor Noorderlichtreizen op hebben afgestemd.

Elke reis stemmen wij af op je persoonlijke wensen. De voorgestelde reizen zijn ter indicatie en kunnen volledig in overleg worden besproken en aangepast. 

Stel nu je vragen, neem contact op!
Terug naar blog