Kaarten / Maps voor onze reizen

Kaarten / Maps voor onze reizen

Landkaarten / routekaarten / maps - waar gaat het heen ?!

Routekaarten voor onze reizen. We hebben er lang over nagedacht hoe we dat gaan aanpakken. Je ziet online bij de diverse reisaanbieders op elke site een andere oplossing. Vaak zijn het kaartjes die als foto naast de reisomschrijving staan, soms klein, soms wat groter. Dat wilden wij graag anders en efficiënter doen.

Wij hebben ervoor gekozen kaarten aan te maken in Google Maps. Op de landkaarten kunnen we per dag de stip plaatsen van de bestemming van die dag. De stippen zijn niet met elkaar door een lijntje verbonden maar als je de volgorde volgt dan begrijp je vanzelf welke route er in grote lijnen aan te pas zal komen.
De link naar de kaarten staat straks altijd onderaan de pagina, direct onder het dagprogramma.

autorondreis zweden met de eigen auto - boek je reis bij reisbureau Holmstock Travel.

 

Interactieve kaarten van de reizen:

Als je op de stipjes klikt dan opent een klein venstertje met een korte tekst en een foto. Deze oplossing biedt u veel meer informatie en omdat het op google maps gebaseerd is kunt u zoals u gewend bent in- en uitzoomen. De link die erbij staat gaat altijd naar de desbetreffende reis. Deze link hebben we op de desktop succesvol kunnen testen. Op een mobiele telefoon lijkt het (nog) niet te werken. Hopelijk gaat ook dat straks nog lukken :)

KLIK HIER en zie een voorbeeld. Onze reis naar Malmö - Gränna - Stockholm

Wij hopen dat u er veel plezier aan kunt beleven én de informatie kunt vinden die u zoek. Uw feedback is natuurlijk altijd zeer welkom!

Terug naar blog