GameFair Liempde NL - 22-24 Sept.

GameFair Liempde NL - 22-24 Sept.

MEET US @ GameFair Liempde NL - 22-24 Sept. 

Holmstock Travel is exposant / deelnemer - u bent van harte welkom !
Zie hier de bezoekers info voor de GAMEFAIR

Locatie: Landgoed Velder te Liempde.

Vrijdag 22 september 10:00 – 17:00
Zaterdag 23 september 10:00 – 17:00
Zondag 24 september 10:00 – 17:00

Bestel hier je ticket(s)


Natuurliefhebbers opgelet! De GameFair op Landgoed Velder in Liempde is een niet te missen evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. Dit adembenemende landgoed biedt het perfecte decor voor een geweldig weekend vol avontuur en plezier.

Op de GameFair vind je talloze activiteiten en demonstraties op het gebied van jacht, visserij en andere outdoor bezigheden. Leer van experts, ontdek de nieuwste uitrusting en geniet van spannende shows. Of je nu een doorgewinterde jager bent of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur, er is voor ieder wat wils. Om die reden willen wij van Holmstock Travel dan ook informatie delen over reizen naar Scandinavië.

Niet alleen is de GameFair een geweldige gelegenheid om je passie voor het buitenleven te delen, maar het biedt ook de kans om nieuwe vrienden te maken en te genieten van heerlijk eten en drinken op het terrein. Kom en deel je enthousiasme voor de natuur en het buitenleven op de GameFair op Landgoed Velder! Het wordt een weekend vol avontuur en gezelligheid dat je niet snel zult vergeten.

Kom ook, je bent van harte welkom!

Terug naar blog