Bungalow rondreizen Zweden, Finland en Åland

Wij reizen zelf zó ontzettend graag, vooral naar het hoge noorden. Jarenlange ervaring maakte dat wij het niet konden laten en Holmstock Travel werd geboren. Wij hebben ons hart verloren aan de adembenemende schoonheid van Scandinavië. Wij organiseren met veel plezier onder andere bungalow rondreizen door Zweden, Finland en Åland, waarbij we onze reizigers onderdompelen in de serene natuur en de rijke culturele erfgoed van deze betoverende regio's.

Al heel snel geraak je in Zuid Zweden, Skåne. Een regio die prima aan te doen is om Zweden te leren kennen zónder dat je veel kilometers moet gaan rijden. Zo zijn ook wij ooit jaren geleden begonnen. Ons eerste gehuurde huisje was niet Falu Rood maar fel geel  geschilderd. We waren zeer onder de indruk en hebben van een korte vakantie genoten die we nog steeds zeer goed in herinnering hebben.

Heb je dus niet weken de tijd om diep en ver Zweden in te rijden, dan is Skåne of Zuid Zweden een prima keuze. Overweeg je bijvoorbeeld het Pippi Långstrump Park in Vimmerby aan te doen met je kinderen, houdt er dan rekening mee dat de afstand van Malmö tot Vimmerby gelijk is aan de afstand van Maastricht naar Groningen.

Vandaar dat wij vooral op basis van PERSOONLIJK ADVIES je een reis willen samenstellen. Zelf vinden we het nogal incorrect om mensen een rondreis online voor te schotelen die ze in theorie prima kunnen rijden maar die in de praktijk nogal neerkomt op een 'race' in plaats van een echte vakantie.

Bungalow rondreis Zuid Zweden

Zeker als je met kinderen of met huisdieren op pad gaat, dan is het absoluut geen slecht idee om te kiezen voor een bungalow rondreis in Zuid Zweden. Je bent er verzekerd van een complete en heerlijke vakantie.

Ontdek de diverse provincies van Zuid Zweden

In het zuiden van Zweden, bekend om zijn ongerepte natuur en rijke geschiedenis, wachten talloze bestemmingen om ontdekt te worden tijdens je bungalow rondreis. Begin je bungalow rondreis in Skåne, waar de glooiende heuvels en uitgestrekte velden een idyllisch landschap vormen. Verken de schilderachtige stad Lund, met zijn eeuwenoude universiteit en prachtige kathedraal, voordat je verder gaat naar Malmö, een bruisende metropool aan de kust. Wandel door de charmante straatjes van de oude binnenstad, bezoek moderne kunstgalerijen en geniet van culinaire hoogstandjes in de vele restaurants langs de kade.

  • Kastelen rondreis Zweden - auto rondreis of fly-drive - culinair genieten, golf spelen in Zweden, prachtig zweden

    Kastelen rondreis Zuid Zweden

    In plaats van een Bungalow rondreis kun je ook kiezen voor een rondreis langs door ons geselecteerde, fraaie locaties.

  • Kastelen rondreis met de auto - Zuid Zweden Skåne - Kronovall Slott - Boek uw reis bij Holmstock Travel

    10 daagse rondreis

    Je verblijft in een kasteel, manour en/of luxe hotel én je kunt dit uiteraard ook combineren met een verblijf in een Bungalow, ergens in Zuid Zweden

  • Luxe vakantie Zweden - Kastelen rondreis zuid Zweden - Holmstock Travel

    puur en luxe Zweeds genieten

    Neem maar eens een kijkje via de link hieronder en laat ons weten hoeveel % van je reis je wil verblijven in een Bungalow en hoeveel nachten je kiest voor iets anders.

  • Natuurlijke schoonheid en waterpret in Blekinge

    Verder naar het oosten ligt de prachtige provincie Blekinge, bekend om zijn schilderachtige eilanden en kristalheldere wateren. Maak een boottocht door de schilderachtige archipel en ontdek verborgen baaien en afgelegen stranden. Breng tijdens je bungalow rondreis een bezoek aan de pittoreske stad Karlskrona, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat vanwege zijn goed bewaarde marine-architectuur uit de 17e eeuw. Hier kun je genieten van traditionele Zweedse gerechten in gezellige restaurants en een kijkje nemen in de historische scheepswerven. 

  • Outdoor avonturen en ontspanning op het meer van Vänern

    Een hoogtepunt van je bungalow rondreis door Zuid-Zweden is een bezoek aan het prachtige Vänern, het grootste meer van Zweden. Hier kun je genieten van eindeloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals zeilen, kajakken en vissen. Huur een boot en verken de vele eilanden en baaien van het meer, of neem een verfrissende duik in het heldere water. Voor degenen die liever aan wal blijven, zijn er tal van wandel- en fietspaden langs de oever van het meer, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van de Zweedse natuur

  • Familieplezier en kinderactiviteiten

    Zuid-Zweden biedt ook volop mogelijkheden voor gezinnen met kinderen. Bezoek tijdens je bungalow rondreis het populaire pretpark Tosselilla Sommerland in Tomelilla, waar kinderen zich kunnen vermaken op attracties zoals achtbanen, waterglijbanen en klimparcours. Of breng een dag door in het avontuurlijke Natuurhistorisch Museum in Malmö, waar kinderen kunnen leren over de lokale flora en fauna en de geschiedenis van de regio. Voor een onvergetelijke ervaring kunnen gezinnen ook een bezoek brengen aan het Vattenland Waterpark in Kristianstad, waar ze kunnen zwemmen, spelen en plezier hebben in de vele waterattracties. Zweden is echt zeer kindvriendelijk en er wordt écht overal rekening met jouw en je kind gehouden en de voorzieningen zijn overal echt super goed.

Elk jaargetijde een bungalow rondreis

Ieder jaargetijde is een prima jaargetijde om op vakantie te gaan. Het voordeel van 'off season' zoals voorjaar en herfst is dat je voor een zeer gunstige prijs veel rust , ruimte en keuze hebt. Wil je meer weten?

Stel hier je vragen

Met je hond naar Zweden

Maak kennis met 'Moscow', onze Siberische husky die onafscheidelijk en altijd met ons op pad is. Vaak wordt er gedacht of geroepen dat Zweden een hondvriendelijk land is. Klopt, maar bij dat soort uitspraken hebben wij 'gemengde gevoelens. Laten we het zo formuleren: Er zijn nogal wat beperkingen en 'Zweedse dingen' waar je rekening mee dient te houden.

Praktische tips voor reizen met je Hond

Als hondenliefhebbers begrijpen wij bij Holmstock Travel de uitdagingen van het reizen met een hond. In Zweden zijn er enkele regels en beperkingen waar je rekening mee moet houden, zoals het verplicht aanlijnen van je hond in bepaalde gebieden. Zorg ervoor dat je vooraf goed geïnformeerd bent en vergeet niet je hond aan te melden bij de Zweedse douane voordat je inreist.

Jordbruksverket - algemene regels voor honden, katten en fretjes.
Tullverket - reisinformatie voor honden en katten
Tullverket - aanmelden van je hond of kat voordat je arriveert.

Onze tip: De Zweedse douane is echt zeer vriendelijk en ze spreken ook prima engels. Het is wel heel erg belangrijk om je aan de regels te houden, ze kunnen erg stipt zijn en erop staan dat aan alle regels voldaan wordt. Ga niet met ze in discussie en probeer niet met ze te sollen. Jij bent volledig verantwoordelijk om je  vooraf goed en volledig te informeren en je aan de regels te houden.
Onthoudt altijd, je bent te gast in een zeer gastvrij land. 

  • Zweden, Finland, Åland

    Flexibiliteit en comfort staan centraal bij onze bungalow rondreizen. Of je nu kiest voor een afgelegen bungalow in het Zweedse bos of een gezellig vakantiehuis aan de Finse kust, je geniet altijd van de vrijheid om op eigen tempo te reizen. Met onze combinatie van bungalows, tenten en hotels bieden we de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning.

  • Flexibel, Betaalbaar en Comfortabel

    Bungalows zijn er in veel verschillende soorten, maten en klassen. Afhankelijk van je wensen, de samenstelling van het reisgezelschap, het eventueel meenemen van een huisdier en van de reisperiode en verblijfsduur kunnen we ingaan op je vragen en een reis voor je samenstellen

Rijden in Zuid Zweden

Onderweg tijdens een bungalow rondreis in Skåne en Kronobergs Län.

Langs de betoverende wegen van Skåne, Zweden, voert een reis die de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt. Het is een reis door dichte bossen, waar de bomen zich verstrengelen en het zonlicht speelt met de schaduwen op de kronkelende paden. Soms lijken deze wegen eindeloos, hun horizonten verdwijnen in de verte, als uitnodigingen tot ontdekking.

Onderweg van je Zweedse bungalow ..

langs knusse paden, weggestopt tussen de bomen, liggen verborgen meertjes, verscholen in hun rustgevende stilte. De serene wateren weerspiegelen de omliggende natuur, terwijl zachte briesjes rimpelingen creëren die dansen op het oppervlak. Verderop verschijnen knusse dorpjes, als uit een sprookje, met hun charmante houten huizen in vrolijke kleuren.

In deze idyllische omgevingen vind je de gelegenheid voor een traditionele Zweedse fika, een moment van ontspanning en genot. Neem plaats in een gezellig café en laat je verwennen met heerlijke verse Zweedse wafels, royaal besprenkeld met poedersuiker en vergezeld van een warme kop koffie. Of geniet van een verfrissend ijsje, gemaakt van lokale ingrediënten, terwijl je de tijd neemt om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Terwijl je verder reist, kom je langs de iconische rode houten huisjes die zo kenmerkend zijn voor de Scandinavische architectuur. Hun heldere kleuren contrasteren prachtig met het groen van de omringende natuur, waardoor een pittoresk en uitnodigend tafereel ontstaat.

Maar wees altijd alert, want in deze betoverende bossen kunnen ontmoetingen met majestueuze elanden plaatsvinden. Deze koninklijke dieren zwerven vrij door hun natuurlijke habitat en herinneren ons eraan dat we te gast zijn in hun wereld.

Dus laat je betoveren door de schoonheid van de wegen van onder andere Skåne, waar elke bocht een nieuw avontuur onthult en waar de natuur je hart verheft en je ziel voedt met vreugde.

Opties en voorzieningen van bungalows en stuga's

Van sauna's en hottubs tot aan bootverhuur en grillhuisjes, bungalows en stuga's bieden vaak een scala aan voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Kies de accommodatie die het beste bij jouw wensen en budget past, en geniet van alle gemakken van thuis terwijl je de prachtige natuur van Scandinavië verkent.

Vakantie boeken en bezoeken: Skärgården, Stockholm, Linköping, Malmö, Gränna. Reis met reisbureau Holmstock Travel naar Zweden en Finland

Combinatie bungalow rondreis

Deze reis is een combinatie hotel- en bungalow rondreis die we aanbieden als self-drive, groepsreis met chauffeur/gids én met private driver.

Het bruisende leven in de wonderbaarlijk fraaie
Skärgården, eventueel gecombineerd met een bezoek aan Stockholm. Een rijkelijk en interessant gevulde vakantie waarbij je het goede leven heerlijk combineert met de rust en de ruimte van de Skärgården.Prima te doen als Bungalow Rondreis en een échte aanrader.

Lees meer..

Boek Je bungalow gondreis met goed vertrouwen

Bij Holmstock Travel geloven we in het bieden van gemoedsrust aan onze reizigers. Door je bungalow rondreis via ons reisbureau te boeken, kun je met een gerust hart op reis gaan, wetende dat al je accommodaties zorgvuldig zijn geselecteerd en geboekt.
Wij zijn lid van VvKR en VZR.
Laat ons je helpen om van je reis een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij je volop kunt genieten van alles wat Scandinavië te bieden heeft.

Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen!